flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відмовив жительці Ізяславщини у задоволенні позову про визнання рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень недійсним і стягнення моральної шкоди

29 березня 2021, 16:41

           Ізяславський районний суд сьогодні, 29 березня, розглянув цивільну справу за позовом жительки Ізяславського району до ТОВ сільськогосподарське підприємство, відповідача та третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, – Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ізяславської міської ради. Суд ухвалив відмовити у задоволенні позову про визнання рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень недійсним, стягнення моральної шкоди.

Рішення суду може бути оскаржене до Хмельницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його оголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Повний текст судового рішення з мотивами суду буде виготовлено у строки, визначені Цивільним процесуальним кодексом.

Пресслужба Ізяславського районного суду