flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ізяславський районний суд Хмельницької області тимчасово припинив відправлення поштової кореспонденції

07 жовтня 2021, 17:31

У зв’язку з відсутністю забезпечення суду знаками поштової оплати Ізяславський районний суд Хмельницької області з 22 вересня 2021 року тимчасово припинив відправлення поштової кореспонденції:

-  запитів, необхідних для забезпечення розгляду справ (в тому числі для вирішення питання про відкриття провадження у справі);

- судових повісток;

- копій судових рішень, виконавчих листів;

- справ до судів вищих інстанцій.

З  метою максимального і своєчасного повідомлення сторін про день та час судових засідань суд рекомендує:

  1. При зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку учасників розгляду – офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів (власні та інших учасників розгляду справи);
  2. Використовувати сучасні альтернативні способи для отримання документів (судових повісток, повідомлень, рішень тощо) та інформації від суду, а саме:

Крім цього, учасники судових проваджень мають можливість отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд». Для цього необхідно:

  • зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням: https://id.court.gov.ua/;
  • для відображення справи у вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

Суд звертає увагу всіх учасників судових проваджень та осіб, які планують звертатися до суду, на необхідності періодичного моніторингу офіційної сторінки суду.

Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.